Kierrätysmetallit

Ostamme ja kierrätämme metalleja sekä metallipitoisia tuotteita

Metalleja voidaan periaatteessa kierrättää yhä uudelleen niiden arvokkaiden ominaisuuksien niistä häviämättä. Siksi ei ole mitään syytä, miksi niiden tulisi kadota kiertokulussa. Finn Recycling Oy:n perusteellinen tuotetuntemus ja laaja osaaminen takaavat oikean käsittelyn hyvinkin erilaisille romuille. Otamme vastaan myös uutta materiaalia kuten teollisuuden kierrätysmetallit. Tehokas käsittely vaatii nykyaikaista konekantaa, johon kuuluu murskaimia, leikkureita, puristimia ja paalaimia sekä muita erikoisvarusteita. Kun kierrätysmetallit on jalostettu, ne ovat valmiita toimitettaviksi sulattoihin, valimoihin ja terästehtaisiin. Vastuumme ulottuu aina käyttövalmiiseen tuotteeseen asti. Järjestelmämme tuottavat selkeästi määriteltyjä lopputuotteita.

Tarjoamme palvelujamme kaupungeille, kunnille, teollisuudelle, yrityksille, romukauppiaille, maatalousyrittäjille, yhdistyksille ja yksityishenkilöille.

Järjestämme myös mielellämme erilaisia romunkeräyskampanjoita yhteistyössä kuntien, yhdistysten ja järjestöjen kanssa. Avustamme kampanjan suunnittelussa ja annamme selkeät ohjeistukset kampanjanne onnistumiseksi. Kampanjan ajankohta voi olla mihin vuodenaikaan tahansa. Haemme romut keräyspaikalta nosturilla varustetulla kuorma-autolla ja voimme toimittaa keräyspaikalle myös keräilyastiat ja lavat sopimuksen mukaan.


Räätälöidyt palvelut

Kierrätyspalvelumme on suunniteltu teollisesta toiminnasta syntyville romumetalleille ja metallipitoisille jätteille. Palvelumme sisältää kierrätysmetallin käsittelyn, purku- ja romutuspalvelut sekä raportoinnin asiakkaan toimintajärjestelmää varten. Tuotannosta syntyvät kierrätysmetallit ja romutettavat koneet/laitteet kierrätämme asianmukaisesti uusioraaka-aineeksi teräs- ja metalliteollisuudelle. Noudamme kierrätysmetallit asiakkaan osoittamasta paikasta ja kuljetamme ne toimipisteeseen käsiteltäviksi. Tarkistamme laadun, puhdistamme epäpuhtaudet, lajittelemme eri laadut ja paloittelemme metallit vastaanottajatehtaan ilmoittamiin mittoihin. Tämän jälkeen metallit toimitetaan metalliteollisuudelle uusioraaka-aineeksi.
 


Käsittelypalvelumme sisältää esim:

· Vaihtolavojen toimitukset ja tyhjennykset

· Purku-, romutus- ja siivouspalvelut

· Romun käsittelyn leikkaamalla

· Raportoinnin asiakkaan ympäristöjärjestelmää varten